Op zoek naar een leuke thuiwerk-
of bijverdien mogelijkheid?
gratis thuiswerk vacatures en geld bijverdien mogelijkheden
Thuiswerk-Overzicht.nl bied een overzicht van
diverse thuiswerk vacatures en
bijverdien mogelijkheden.
Thuiswerk Vacatures
 

XanGo
Chatten / Cammen (18+)
DHS Clubshop
Herbalife
Kleeneze
Overige thuiswerk vacatures

 
Geld bijverdien mogelijkheden
 

Webmasters
Geld met mails verdienen

 
CV Plaatsen
  Ben je het zat om te zoeken naar de ideale thuiswerk job? Laat thuiswerk aanbieders weten wat je kwaliteiten zijn door zelf gratis je CV te plaatsen.
Lees verder....
 
Sub menu
 

Begin Pagina
Goedkoop Adverteren
Linkpartners
Contact formulier
Disclaimer

 
Top Linkpartners
  Geld Verdienen
Geld win spelletjes
Thuiswerk
Voordeel voor Jou!
Goedkoop geld lenen
Speel je Gek!
BesteOnlineCasinos.nl
 
DHS-Club Thuiswerk Vacature
 


Welkom!
Mijn naam is Rens van Houte en ik kan je alvast 1 ding verklappen: een eigen business is fantastisch! Ik vind het bijvoorbeeld heerlijk om zelf te kunnen bepalen hoe laat ik 's morgens op sta en hoe laat ik 's avonds naar bed kan gaan. En als ik er eens een paar dagen tussenuit wil gaan, dan doe ik dat! Niemand die mij iets verplicht, kortom vrijheid!

Is dit MLM? .....Nee, het is veel beter dan dat!

Een typisch Multi Level Marketing bedrijf kenmerkt zich vaak door het feit dat er producten verkocht moeten worden. Zij werken vrijwel allemaal met een product of productgroep, de producten moeten zodanig `uniek` zijn dat de distributeurs het altijd zullen blijven aanschaffen. De producten zijn vaak vele malen duurder dan de werkelijke waarde want het is immers zo dat van de meerprijs van die producten de gehele organisatie betaald moet worden.

Wat ik dan precies doe?

Ik praat hier niet over het inpakken van dozen, vouwen van zakdoekjes, kaartjes e.d., maar over een nieuwe vorm van thuiswerk, die nog niet zo bekend is in Nederland. Dit zal in de nabije toekomst gaan veranderen, daar ben ik 100% zeker van!

Ik heb het over een uniek marketing concept, een zeer snel groeiende markt en de kans je eigen business te beginnen vanuit huis! Dit alles met ruggensteun van een overkoepelende organisatie met ruim 3500 aangesloten winkels en bedrijven wereldwijd, die stuk voor stuk instaan voor een korting aan de klant.

Deze club, de DHS Club genaamd, is officieel opgericht in Englewood, Florida in juni 1997 door Dick Burke, directeur en oprichter. Leuk zul je denken maar wat heb ik hier aan? Wel, ik bied je hier de kans om hetzelfde te doen als ik, werken vanuit thuis en genieten van het leven!

Deze nieuwe manier van thuiswerken houdt in dat je een prachtig, vast terugkerend maandelijks inkomen zal opbouwen met alle voordelen van het werken vanuit huis.
Je speelt in op de consumentenmarkt wereldwijd, en geniet als zakenpartner een online opleiding en training waarbij je mensen de gelegenheid geeft tegen korting te shoppen waar en wanneer ze maar willen. Het mooie ervan is dat jij als zakenpartner verdient op elke aankoop!

De basis elementen om deze business tot een groot succes te maken zijn:

  • de beschikking hebben over een PC met internet aansluiting
  • er actief mee bezig te zijn (je bepaalt zelf je tijd en tempo)
  • een dosis gezond verstand
  • in een Team kunnen werken
  • bereid zijn te leren en te trainen

Dit is thuiswerken zonder onzin verhalen of loze beloftes. Geen hoge inleggelden of dure producten moeten verkopen.

Ik begrijp dat je vast nog wel een aantal sceptische vragen zult hebben, die had ik ook toen ik kennis maakte met deze unieke manier van thuiswerken. Daarom heb ik voor jou een gratis introductieplan gemaakt waarin alles duidelijk wordt uitgelegd. Ik wil namelijk dat je kunt zien hoe goed dit werkt, zonder één euro te moeten uitgeven! Klik op de onderstaande link om het gratis plan te ontvangen.

Inspelend op de consumentenmarkt met daarbij een uitgekiend businessplan zal deze manier van thuiswerken de toekomst hebben.
Bouw een blijvend inkomen op voor de toekomst door NU te starten!

Word gratis lid en maak kennis met dit bijzonder effectieve systeem!

Klik hier om het GRATIS introductieplan te ontvangen!